Mogelijkheden

Hart voor de stad en de markt

De VSRR bestaat uit ruim 200 zeer diverse vastgoedprofessionals. De VSRR is een interessant en breed netwerk. Leden vinden elkaar in ieder geval tijdens de maandelijkse bijeenkomsten voor advies, inspiratie en samenwerking. Wat ons verbindt is de passie voor vastgoed en ons hart voor de stad en de markt.

Waarde toevoegen met Rotterdams lef

Steeds meer marktpartijen en overheden ontdekken de kracht en toegevoegde waarde van dit vastgoednetwerk. De VSRR pakt de zaken graag op z’n Rotterdams aan en de leden staan open voor uitdagingen om de stad nog beter te maken. Er zijn al meerdere presentaties, een symposium, discussies en themabijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met de gemeente Rotterdam, woningcorporaties, projectontwikkelaars, etc.

Daag ons uit!

We nodigen marktpartijen en overheden dan ook van harte uit om een boeiende samenwerking met ons aan te gaan. Onze leden delen met alle plezier hun expertise en ideeën met u. Onze diversiteit is onze kracht. Hierdoor kunnen we u een integrale visie en/of aanpak bieden. Denk bijvoorbeeld aan een denktank, themabijeenkomst, inspiratiesessie, brainstorm of projectteam.

Wilt u graag weten hoe we kunnen samenwerken? Neem dan contact met ons op.