Wisselende contacten in tropische sferen

Wisselende contacten in tropische sferen

Het fraaie lenteweer zorgt voor een goed humeur en vraagt om nieuwe contacten. Daarom was het 21 april weer tijd voor VSRR Speeddating. Met ruim 30 leden werden we ontvangen in een subtropische locatie: Aloha Bar. Het voormalige subtropische zwemparadijs Tropicana biedt tegenwoordig plaats aan dit hippe restaurant, bar en loungeterras. Daarnaast vindt er in het gebouw ook stadslandbouw plaats door het bedrijf Rotterzwam. Zij kweken daar diverse soorten paddenstoelen. We werden daarom eerst rondgeleid door dit bijzondere bedrijf op deze ongewone plek.

21 april 2015 rondleiding Rotterzwam - Tropicana Rotterdam        21 april 2015 rondleiding Rotterzwam - Tropicana Rotterdam

Het speeddaten vond plaats op het zonovergoten terras van Aloha Bar. Alle deelnemers stonden twee-aan-twee aan statafels om in vier minuten tijd, en onder het genot van een hapje en drankje, nader met elkaar kennis te maken. En vervolgens werd er steeds doorgedraaid om weer andere deelnemers binnen vier minuten te spreken. Dit zorgde de nodige wisselende contacten en het uitwisselen van vele visitekaartjes.

21 april 2015 VSRR Speeddating Aloha Bar Rotterdam        21 april 2015 VSRR Speeddating Aloha Bar Rotterdam