Tino Mahler | Mahler Vastgoed Ontwikkeling

Tino Mahler | Mahler Vastgoed Ontwikkeling

Het estafette-interview is een podium, speciaal voor onze leden, zodat we elkaar – juist nu – nog beter leren kennen. Daarom geven we de komende tijd onze VSRR-leden de ruimte om meer over zichzelf te vertellen aan alle andere leden. Elke woensdag valt het interview op je digitale deurmat. Deze week stellen we je voor aan Tino Mahler.

Naam en bedrijf
Tino Mahler, Mahler Vastgoed Ontwikkeling.

Waar woont je huis, wat voor relatie, kinderen?
Ik ben geboren en getogen in Den Haag en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daar woon ik samen met mijn vrouw, grote liefde en beste maatje Susan. Samen kregen we onze zoons Twan en Max.

Waar kunnen we je van kennen?
Wellicht van de FGH vastgoedprijs die ik jaren geleden heb gewonnen? Maar waarschijnlijker van de bijzondere projecten die we in de Randstad hebben gerealiseerd met ons familiebedrijf.

Waar kunnen we je voor bellen?
Je mag me altijd bellen met een uitnodiging voor een bordje tagliatelle met truffel en een glas Amarone!

Waar vinden we je op zondagmorgen?
Het liefst sta ik op golfbaan Hitland, hier naast de deur. Bij slecht weer duik ik liever de fitness in.Beste restaurant
Mijn vrienden kunnen goed koken, maar een aanrader waar iederéén kan boeken is restaurant de Roode Leeuw in Capelle aan den IJssel. Of gezellig bij Brasserij de Berg.

Mooiste gebouw
Ik moet zeggen dat ik Casa Mila van Gaudi wel érg geslaagd vind.

Eerste herinnering aan Rotterdam
Nou, wie kent deze plek nog: Disco Bristol aan het Hofplein. Daar liggen mooie herinneringen.

Mooiste plek in Rotterdam
Leuvehaven, en dan vooral het chique appartementencomplex dat daar pal aan ligt: “De Coopvaert”. Een prachtig natuursteen gebouw met een leuk restaurantje eronder.

Inspiratiebron
Ja, dat is toch echt wel Elon Musk. Een absolute pionier en vernieuwer, die het ook zakelijk goed managed.

Guilty pleasure
Op vrijdagavond een hard mokka gebakje.

Afgelopen maand meest gedraaid op Spotify
Als ik nu kijk in mijn playlist dan zie ik vooral bekende soul nummers uit de jaren ‘70 en ’80. Maar ik heb ook grote bewondering voor Paul Potts. Wat heeft die man een stem…

Wat doe je het liefst als je niet werkt?
Tijd doorbrengen met familie en vrienden. Dan doen we alles wat het leven zo mooi maakt: eten, varen, golfen, lachen en vakantie vieren.

Wat is het leukste dat je afgelopen maand gedaan hebt?
Dat ik 4 kilo ben afgevallen 😊

Wie / welke specialismen heb je nodig in je dagelijks werk?
Ik houd van samenwerken en samen dingen doen met eerlijke relaties.

Hoe kun jij andere leden verder brengen in hun werk?
Mijn ervaring delen op gebied van gebieds- en projectontwikkeling. En dan met name op het gebied van management en bedrijfsontwikkeling. Start-ups hebben hier veel baat bij, maar ook studenten aan de e-Hogeschool. Hier mag ik examens afnemen en adviseer ik bij eindexamens.

Wat is het beste carrière advies wat je ooit hebt gehad?
Zonder twijfel deze: “Maak van iedere moeilijkheid een mogelijkheid.” Dit pas ik nog steeds dagelijks toe in mijn werk.

Wat wil je later worden?
Mensen zeggen dat ik vrolijk en creatief ben, maar ook recht door zee. Ik zou het ontzettend leuk vinden om dit samen met al mijn inhoudelijke ervaring in te zetten als no-nonsens coach.

Vraag speciaal aan jou van Michael Troost van Atta Makelaars: Mahler Vastgoed Ontwikkeling ken ik al heel wat jaren als familiebedrijf. Hoe werkt dat voor jullie in de praktijk?
Twan neemt het stokje over. Hij loopt immers al zijn hele leven mee in de vastgoedwereld. Hij is een ondernemer in hart en nieren, die is even begonnen bij een corporatie, zat daarna bij een makelaar en sloot zich al snel aan bij Mahler Vastgoed Ontwikkeling. Dat heeft Max ook gedaan, met zijn eigen bureau Grafitaria. Hij is onze creatieve grafisch vormgever. Bij hem loop ik ook binnen als ik naar vernieuwende concepten zoek voor onze vastgoedprojecten. Naast dat mijn zoons mijn zakelijke compagnons zijn en ik dus dagelijks met ze werk, zijn ze bovenal mijn beste vrienden. We lunchen samen en maken veel lol. Als je met elkaar werkt, dan leer je elkaar natuurlijk echt kennen. In ons geval is de band daardoor alleen nog maar sterker geworden.Ik geef het stokje door aan Gerard Baan van Baan Vastgoed BV en wil van hem ook nog dit weten:
Hoe vind je het om thuis te werken met vrouw en 2 jonge kinderen?

Visitekaartje
Tino Mahler
LinkedIn
W www.mahlervastgoed.nl
tino@mahlervastgoed.nl
T  010 – 450 42 86