Amar Bouharrou | Ampire Vastgoedgroep

Amar Bouharrou | Ampire Vastgoedgroep

Het estafette-interview is een podium, speciaal voor onze leden, zodat we elkaar – juist nu – nog beter leren kennen. Daarom geven we de komende tijd onze VSRR-leden de ruimte om meer over zichzelf te vertellen aan alle andere leden. Elke woensdag valt het interview op je digitale deurmat. Deze week stellen we je voor aan Maar Bouharrou.

Naam en bedrijf
Amar Bouharrou, DGA Ampire Vastgoedgroep.

Waar woont je huis, wat voor relatie, kinderen?
Ik woon samen met mijn vrouw en dochtertje van 8 maanden in Nijmegen.

Waar kunnen we je van kennen?
In Rotterdam hebben we diverse high-end transformatieprojecten gerealiseerd, wellicht ken je er één van. In Nijmegen zou je ons kennen als verhuurder van stadsappartementen.

Waar kunnen we je voor bellen?
Transformatieobjecten. Wij lopen altijd warm voor realisatie/ontwikkeling van (high-end) woningen in bestaande gebouwen. Dit doen we zelfstandig of in een partnership.

Waar vinden we je op zondagmorgen?
In Nijmegen, op pad met mijn gezin.Beste restaurant
Ik kan niet kiezen, maar als ik een restaurant in Rotterdam moet noemen dan kies ik voor FG.

Mooiste gebouw
Als ik me beperk tot Rotterdam en dan op het gebied van wonen zou ik zeggen Terraced Tower.

Eerste herinnering aan Rotterdam
Toen ik jaren geleden een vriend ging bezoeken die net in Rotterdam was gaan wonen zag ik voor het eerst de prachtige sky-line van Rotterdam. Ik was direct diep onder de indruk van de architectuur waarvan ik dacht dat deze niet in Nederland te vinden was. Dat ik er nu mag werken is een voorrecht.

Mooiste plek in Rotterdam
Boompjes. Wat een fantastische plek. Lekker aan het water met uitzicht op de twee bruggen en de mooie gebouwen. Oftewel heel veel moois op 1 plek. Op een tweede plek komt de Bergse plas, mede door de tijd die ik er door heb mogen brengen tijdens een mooi project.

Inspiratiebron
Interessante gesprekken met mede-ondernemers en vastgoedfanaten. Boeken.

Guilty pleasures
Een cubaanse sigaar, (te) harde muziek in de auto, vrijdag iets eerder stoppen met werken 😉

Afgelopen maand meest gedraaid op Spotify
Jazzhop, funk&soul maar dit kan volgende maand weer heel anders zijn.

Wat doe je het liefst als je niet werkt?
Sporten; van paddelen en voetballen tot fitnes. Lekker uit eten en borrelen, met mijn gezin op stap waaronder op reis. Terrasje pakken bij de minste of geringste zonnestralen onder het genot van een lekkere sigaar.

Wat is het leukste dat je afgelopen maand gedaan hebt?
Een week naar Ibiza met mijn gezin en een bevriend stel.

Wie / welke specialismen heb je nodig in je dagelijks werk?
Alle partijen die een rol spelen bij een volledige ontwikkeling van woningen. Voornamelijk transformatieprojecten.

Hoe kun jij andere leden verder brengen in hun werk?
Hoe kun jij andere leden verder brengen in hun werk?
Door samen te werken, ervaring te delen en elkaar te versterken. Wij investeren en ontwikkelen van initiatief tot realisatie en hebben daardoor ervaring op alle gebieden van ontwikkeling.

Wat is het beste carrière advies wat je ooit hebt gehad?
Focus. Mijn ambitie kan wel eens een loopje met me nemen waardoor ik overal kansen en mogelijkheden zie. Soms kan ik hierin doorslaan waardoor een sterke focus op bepaalde doelen essentieel is.

Wat wil je later worden?
Ik zou nog graag een keer de hoogte in gaan met een mooi gebouw. Participeren in andere ondernemingen (ook buiten vastgoed) wekt ook steeds meer mijn interesse.

Vraag speciaal aan jou van Jan Wijnhof van Wijnhof Vastgoedonderhoud: Hoe houden jullie het onderhoud van het vastgoed in beeld, en wat ondernemen jullie om dit onderhoud op niveau te houden?
Binnen Ampire Vastgoedgroep hebben wij de tak Ampire Residence en Ampire Bouw. Ampire Residence zorgt voor het beheer en de verhuur waarbij ook het onderhoud in een meerjarig onderhoudsplan wordt beheerd. Ampire Bouw draagt vervolgens zorg voor het onderhoud. Ook het verhelpen van klachten van huurders valt hieronder.

Ik geef het stokje door aan Nicole van Emmerik van Van Herk Makelaardij en wil van haar ook nog dit weten: Wat is een opkomende buurt in Rotterdam wat de nieuwe place to be kan worden?

Visitekaartje
Amar Bouharrou
LinkedIn
W www.ampirevastgoedgroep.nl
amar@ampirevastgoedgroep.nl
T  06 48 20 96 60