VSRR City Safari – geannuleerd

Datum: 28-10-2020
Tijd: 15:00
Door de op 13 oktober verder aangescherpte coronamaatregelen, en in overleg met alle betrokkenen, moeten we onze eerste City Safari helaas annuleren. Ondanks de kleine groepjes en veel in de buitenlucht zijn komen we nu teveel in de knoop met de nieuwe regels. Daarmee wordt voor de deelnemers het plezier van zo'n leuke activiteit te beperkt. Zoals je van ons gewend bent werken we aan een veilig - online - alternatief. Hierover hopen we je binnenkort te kunnen informeren.

Piekstraat - Hefkwartier - Feijenoord
De allereerste VSRR City Safari op 28 oktober aanstaande voert ons van 15.00 tot 17.00 uur op de fiets langs de drijvende woningen Nassaulofts (directeur Jasper Sluimer), Villa Van Waning (ontwikkelaar Vincent Taapken), HEFKwartier (architect Saxon Duckworth) en de toekomstige woontoren Piekstraat (architect KCAP). De gastheren geven een boeiende toelichting over deze projecten en waar mogelijk gaan we uiteraard ook naar binnen.

Leenfiets
De VSRR City Safari zal geheel per fiets worden gedaan. Kom dus bij voorkeur op je eigen fiets. Er zijn 10 leenfietsen (op=op) kosteloos te reserveren bij Hotel Pincoffs via 010 297 45 00. Schade aan of diefstal van de leenfiets is voor eigen rekening.

Kleine groepjes
Er is plaats voor in totaal 40 VSRR-leden. Iedereen wordt verdeeld in vier groepjes van maximaal 10 personen. Elk groepje start op een andere locatie, hiervoor ontvang je vooraf nader bericht. Er is geen netwerkborrel en iedereen houdt zich strikt aan de RIVM-voorschriften. Zo houden we het veilig voor iedereen.

Aanmelden
Deze VSRR City Safari is exclusief voor VSRR-leden. Je kunt je tot uiterlijk 21 oktober aanmelden via de groene RSVP-knop. No show wordt niet gewaardeerd. Er worden kosten voor je gemaakt, die dan bij je in rekening worden gebracht. Bij aanmelden verklaar je je volledig aan de RIVM-regels te houden en de aanwijzingen van de gids strikt op zult volgen. Deelname is volledig op eigen risico.