Transformatiecongres Rotterdam

Datum: 10-12-2015
Tijd: 13:00

Locatie: Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
Rotterdam
De Gemeente Rotterdam organiseert op 10 december a.s. samen met haar partners (o.a. VSRR), een inspirerend Transformatiecongres. Na een intensieve aanpak in de afgelopen vier jaar van leegstaande kantoren waarbij met succes 300.000 m2 is getransformeerd, is het nu tijd om te leren van de lessen en de successen te vieren. Dat doen wij graag samen met jou!
 
Inspiratie & ontmoeten

Het gaat die dag om het anders kijken naar vastgoed. Wat en wie heb je nodig om effectief te transformeren voor alle betrokkenen. Hoe kun je veranderen, verbinden, verdienen. Ontmoet tijdens het netwerkgedeelte de belangrijke spelers in de vastgoedmarkt!
 
Op deze dag zal onder leiding van dagvoorzitter Rob de Jong van Strat Act wethouder Ronald Schneider de nieuwe Rotterdamse Transformatie-aanpak onthullen. Daarna volgt de aftrap naar een middag vol inspiratiesessies over het thema Transvermeerderen. Dus niet navelstaren, maar op zijn Rotterdams de handen uit de mouwen, inspireren, handvatten geven en contacten leggen om die drie V's: veranderen, verbinden, verdienen in de praktijk te brengen.
 
Aanmelden

Alle VSRR leden krijgen een uitnodiging van de gemeente Rotterdam. Meer informatie en het volledige programma vind je op de congreswebsite >>