Powertrip Amsterdam

Datum: 06-10-2016
Tijd: 09:00
LAATSTE PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Na Antwerpen en Eindhoven is het op 6 oktober weer zo ver; de jaarlijkse Powertrip exclusief voor VSRR leden. Dit jaar gaan we naar het noordelijkste deel van Rotterdam: Amsterdam :)
 
En die keuze is niet toevallig, want er zijn veel overeenkomsten tussen de twee metropolen in stedenbouw en projectontwikkeling. We hebben voor deze Powertrip de meest in het oog springende ontwikkelingen en projecten geselecteerd en zullen deze onder deskundige begeleiding bezoeken.
 
Van Zuid naar Noord
De alom bekende binnenstad laten we links liggen. We gaan eerst naar het internationale zakenhart van Nederland om te horen en zien wat er hier gebeurt en nog gaat komen. Vervolgens gaan we naar de noordkant van de stad. Hier krijgen we tekst en uitleg over het nieuwe stedelijk centrum met circa 4.000 woningen en vele voorzieningen. Daarna bezoeken we drie voormalige havengebieden die transformeren naar stoere, hippe en creatieve stadswijken.
 
Ter afsluiting van deze Powertrip is er uiteraard alle gelegenheid om te netwerken tijdens de borrel en het diner op een bijzondere en verrassende plek.
 
Voorlopig programma 6 oktober

09.00 uur      Vertrek uit Rotterdam
10.00 uur      Presentatie en rondleiding Zuidas
12.30 uur      Lunch
13.00 uur      Presentatie en rondleiding Centrumgebied Amsterdam Noord
16.30 uur      Rondleiding Overhoeks, Buiksloterham en NDSM-terrein
18.00 uur      Borrel en diner
22.00 uur      Vertrek naar Rotterdam
23.00 uur      Terug in Rotterdam
 
Kosten

Het wordt weer een intensieve, boeiende en gezellige Powertrip. Je leert niet alleen Amsterdam beter kennen, maar zeker ook je reisgenoten. Een waardevolle trip dus. De kosten voor deze VSRR Powertrip bedragen € 195,- per persoon (incl. BTW).

Dit is inclusief:
•    Busvervoer Rotterdam - Amsterdam v.v.
•    Rondleidingen met gids
•    Ontbijt, lunch, borrel en diner
 
Aanmelden

Deze Powertrip is exclusief voor VSRR leden. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen en er zijn minimaal 10 aanmeldingen nodig. Dringend verzoek om je uiterlijk 16 september a.s. aan te melden via: aanmelden@vsrr.nu. Na aanmelding ontvang je ter bevestiging de factuur en het gedetailleerde programma.