Powertrip Hamburg

Datum: 11 tot 12-10-2019
Tijd: 00:00 tot 23:59

Locatie: VSRR Powertrip
Hafencity
Hamburg
Na Antwerpen, Eindhoven, Amsterdam, Lille en Maastricht is het op 11 oktober weer zo ver; de jaarlijkse Powertrip. Dit jaar gaan we maar liefst twee dagen naar de Duitse havenstad en metropool Hamburg. We hebben een zeer goedgevuld en gevarieerd programma.

Vrijdag 11 oktober
We bezoeken het havengebied Grasbrook, een nieuwe stadswijk in wording. Opengesteld voor nieuwe ontwikkelplannen voor circa 3.000 woningen en 16.000 arbeidsplaatsen. Met veel aandacht voor duurzaamheid en co-creatie.

HafenCity is Europa's grootste binnenstedelijke ontwikkelingsproject. Als proeftuin voor bijvoorbeeld Smart City concepten; intelligente sturing van straatverlichting, automatische herkenning van verkeersstoringen en het optimaliseren van de verkeerstromen.

Natuurlijk bezoeken we de spectaculaire Elbephilharmonie en krijgen we een uitgebreide rondleiding door dit stadsicoon van Herzog & de Meuron.

Stilwerk experience center vestigt zich binnenkort in pakhuis Santos op Katendrecht. Wij bezoeken alvast de indrukwekkende Hamburgse vestiging met ruim 800 merken van designmeubels.

We zijn uitgenodigd voor een bijzondere borrel op de historische Clipper Stad Amsterdam met de gemeente Amsterdam, gemeente Hamburg, Space & Matter, KCAP en enkele start-ups in duurzame, stedelijke ontwikkeling.

Zaterdag 12 oktober
Op zaterdagochtend bezoeken we, onder leiding van een gids, de beroemde en beruchte Reeperbahn in St. Pauli en horen en zien we verleden en toekomst van deze 'sündige Meile'.

We sluiten deze powertrip af in een rooftopbar met geweldig uitzicht over de stad en keren begin van de middag weer terug naar Nederland.

Programma

Vrijdag 11 oktober
06.55  Vlucht Amsterdam-Hamburg
08.00  Kontorhausviertel en naar hotel
09.00  Bezoeken met gids aan:
Designcentrum Stilwerk
Havengebied Grasbrook
Lunch op het water
Smart city concepten Hafencity
Elbphilharmonie
17.30  Borrel op Clipper Stad Amsterdam
19.00  Diner
21.30  Vrije besteding

Zaterdag 12 oktober
08.00  Ontbijt in het hotel
09.00  Reeperbahn met gids
Koffie in rooftopbar
12.30  Vlucht Hamburg-Amsterdam

Kosten
Het wordt weer een intensieve, boeiende en gezellige Powertrip. Je leert niet alleen Hamburg beter kennen, maar zeker ook je reisgenoten. Een waardevolle trip dus. De kosten voor deze VSRR Powertrip bedragen € 735,- per persoon (incl. BTW, onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen).

Inclusief:

  • Vlucht Amsterdam - Hamburg v.v. economy class

  • Busvervoer in Hamburg

  • Rondleidingen met gids

  • Eén hotelovernachting in gedeelde kamer

  • Maaltijden en borrel


Exclusief:

  • Vervoer / parkeren Schiphol

  • Reis- en annuleringsverzekeringen

  • Evt. meerkosten éénpersoonskamer

  • Eigen consumpties


Aanmelden
Deze Powertrip is exclusief voor VSRR leden en het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn minimaal 10 aanmeldingen nodig om deze powertrip te kunnen doen. Dringend verzoek om je uiterlijk 17 juli aanstaande aan te melden via aanmelden@vsrr.nu

Na aanmelding ontvang je ter bevestiging z.s.m. het gedetailleerde programma en de factuur.
Bij aanmelding ben je verplicht om het verschuldigde bedrag te voldoen.