Powertrip Eindhoven

Datum: 23-10-2015
Tijd: 08:00

Locatie: VSRR Powertrip
Torenallee
Eindhoven
Op vrijdag 23 oktober organiseren we een Powertrip naar Eindhoven. Deze stad van design en techniek heeft interessante overeenkomsten met Rotterdam en biedt ons daardoor veel inspiratie en verrassende oplossingen voor het wonen, werken en leven in een transformerende stad.
Van industriestad naar centrum voor design en hightech

Eindhoven telt meer dan 140 rijksmonumenten, waaronder een groot aantal historische bouwwerken. Met name de industriële ontwikkeling, met Philips als lichtend voorbeeld, heeft in de stad letterlijk zijn sporen achtergelaten. Iedereen kent de markante fabrieksgebouwen en natuurlijk het Evoluon.

In Eindhoven komt nieuw en oud mooi samen. Het hoogste gebouw van Eindhoven, de Admirant, en de 'Blob' staan naast het eerste gloeilampenfabriekje van Philips. In Strijp-R en Strijp-S transformeren voormalige industrieterreinen tot nieuwe stadswijken om te wonen, te werken en te recreëren.

De industriestad Eindhoven heeft zich inmiddels getransformeerd naar een internationaal centrum voor techniek, innovatie en design. De Technische Universiteit, High Tech Campus en de Design Academy zijn gerenommeerde instituten die Eindhoven wereldwijd stevig op de kaart hebben gezet.

Ehv
Voorlopig programma

08.00 uur Vertrek naar Eindhoven
09.30 uur Ontvangst in Eindhoven
10.30 uur Rondleiding Strijp-S
12.30 uur Lunch
14.30 uur Rondleiding
17.30 uur Netwerkborrel en diner
20.30 uur Vertrek naar Rotterdam
22.00 uur Aankomst Rotterdam
Kosten

We werken momenteel hard aan de concrete invulling van het programma. Het wordt in ieder geval een intensieve en boeiende powertrip. Je leert niet alleen Eindhoven beter kennen, maar zeker ook je reisgenoten.

De kosten voor deze powertrip bedragen € 175,- per persoon (incl. BTW).

Dit is inclusief:
• Busvervoer Rotterdam - Eindhoven v.v.
• Rondleidingen met gids
• Lunch, borrel en diner
Aanmelden

Deze powertrip is exclusief voor VSRR leden en er kunnen maximaal 30 personen deelnemen.
We willen graag z.s.m. de belangstelling inventariseren voor deze powertrip. Daarom het verzoek om je uiterlijk 9 oktober a.s. aan te melden via aanmelden@vsrr.nu. Na aanmelding ontvang je ter bevestiging z.s.m. de factuur en het gedetailleerde programma van ons.