Powertrip Londen

Datum: 13 tot 14-10-2022
Tijd: 00:00 tot 23:59
Na Antwerpen, Eindhoven, Amsterdam, Lille, Maastricht en Hamburg én 2 jaar afwezigheid is het op 13 oktober eindelijk weer zo ver; de Powertrip! Dit jaar gaan we twee dagen naar Londen. We hebben een zeer goedgevuld en gevarieerd programma voor je.

Donderdag 13 oktober
Vanaf Rotterdam Centraal vertrekken we 's morgens vroeg met de Eurostar-trein naar Londen. Nog voor de lunch arriveren we bij station St. Pancras in hartje Londen. De komende jaren wordt dit gebied - Kings Cross - flink aangepakt. Wij horen daar het verhaal van deze omvangrijke ontwikkeling en gaan deze bekijken. Uiteraard maken we ook een boottochtje over de Theems en zullen we ons grotendeels met de Underground door Londen laten vervoeren. En, zoals jullie van ons gewend zijn, lunchen we in stijl in een mooi restaurant met schitterend uitzicht over de stad.

Vrijdag 14 oktober
's Morgens brengen we een bezoek aan het Battersea Powerstation. Een grootschalig en indrukwekkend transformatieproject waar je kunt wonen, winkelen en ontspannen. CBRE IM zal ons hier ontvangen en rondleiden. Aansluitend zullen we hier lunchen in één van de vele leuke restaurants. Na de lunch gaan we naar de plek waar Londen is ontstaan - The City - voor een uitgebreide rondleiding door dit boeiende deel van de stad. Begin van de avond keren we per Eurostar weer terug naar Rotterdam. Met een maaltijd aan boord.

Voorlopig programma

Donderdag 13 oktober
08.28 Trein Rotterdam - Londen
11.00 (UK tijd) Aankomst in Londen
11.30 Bezoeken met gids aan:
Herontwikkeling King's Cross
Lunch
Boottocht Theems
19.00 Diner
21.30 Vrije avond

Vrijdag 14 oktober
08.00 Ontbijt in het hotel
09.00 Rondleiding Battersea Powerstation
Lunch
Tour door The City
18.04 Trein Londen - Rotterdam
Diner in de trein
22.32 (NL tijd) Aankomst in Rotterdam

Kosten
Het wordt weer een intensieve, boeiende en gezellige Powertrip. Je leert niet alleen Londen beter kennen, maar zeker ook je reisgenoten. Een waardevolle trip dus. De kosten voor deze VSRR Powertrip bedragen € 850,- per persoon (incl. BTW, onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen).

Inclusief:
• Treinreis 2e klas Rotterdam - Londen vv
• Vervoer in Londen
• Rondleidingen met gids
• Eén hotelovernachting in gedeelde kamer
• Maaltijden en borrel

Exclusief:
• Vervoer / parkeren Rotterdam
• Reis- en annuleringsverzekeringen
• Evt. meerkosten éénpersoonskamer
• Eigen consumpties

Aanmelden
Deze Powertrip is exclusief voor VSRR leden en het aantal plaatsen is beperkt.
Er zijn minimaal 10 aanmeldingen nodig om deze powertrip te kunnen doen. Dringend verzoek om je uiterlijk 26 augustus aanstaande aan te melden via aanmelden@vsrr.nu.

Na aanmelding ontvang je ter bevestiging z.s.m. het gedetailleerde programma en de factuur. Bij aanmelding ben je verplicht om het verschuldigde bedrag te voldoen.