Powertrip Lille

Datum: 06-10-2017
Tijd: 07:45
Na Antwerpen, Eindhoven en Amsterdam is het op 6 oktober weer zo ver; de jaarlijkse Powertrip. Dit jaar gaan we weer de grens over. Naar het Noord-Franse Lille om precies te zijn!

En die keuze is niet toevallig, want er zijn veel overeenkomsten tussen deze industriestad met haar rijke historie en Rotterdam. Hier zijn, net als in Rotterdam, de laatste jaren bijzondere transformaties gerealiseerd en opvallende ontwikkelingen in stedenbouw en projectontwikkeling. We hebben voor deze Powertrip de meest in het oog springende ontwikkelingen en projecten geselecteerd en zullen deze onder deskundige begeleiding bezoeken.

Ter afsluiting van deze Powertrip is er uiteraard alle gelegenheid om te netwerken tijdens de borrel en het diner op een bijzondere plek.

Voorlopig programma 6 oktober 2017

07.45 uur  Verzamelen Rotterdam Centraal
08.00 uur  Vertrek naar Frankrijk
11.00 uur  Bezoek Fives Cail District
15.00 uur  Bezoek Euralille
17.30 uur  Borrel en diner
21.00 uur  Vertrek naar Rotterdam
24.00 uur  Aankomst Rotterdam Centraal

Kosten
Het wordt weer een intensieve, boeiende en gezellige Powertrip. Je leert niet alleen Lille beter kennen, maar zeker ook je reisgenoten. Een waardevolle trip dus. De kosten voor deze VSRR Powertrip bedragen € 195,- per persoon (incl. BTW).

Dit is inclusief:

- Busvervoer Rotterdam - Lille v.v.
- Rondleidingen met gids
- Ontbijt, lunch, borrel en diner

Aanmelden
Deze Powertrip is exclusief voor VSRR leden. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen en er zijn minimaal 10 aanmeldingen nodig. Dringend verzoek om je uiterlijk 15 september a.s. aan te melden via aanmelden@vsrr.nu

Na aanmelding ontvang je ter bevestiging z.s.m. het gedetailleerde programma en de factuur. Bij aanmelding ben je verplicht om het verschuldigde bedrag te voldoen.