Drukke eindejaarsbijeenkomst in CitizenM en de Markthal

Drukke eindejaarsbijeenkomst in CitizenM en de Markthal

Over de Markthal is in binnen- en buitenland al veel gezegd en geschreven. Dit nieuwe icoon van Rotterdam kent een veelheid aan interessante thema’s: binnenstedelijke ontwikkeling, retail & wonen, foodbranche, architectuur, citymarketing, ondernemerssupport, etc. Een prachtig onderwerp dus voor onze jaarafsluiting op donderdag 13 november j.l. In het hippe hotel CitizenM en de Markthal mochten we ruim 100 vastgoedprofessionals ontvangen!

20141113_171406 (Kopie)

Kijkje achter de schermen
Maarten van Lier van Corio Nederland vertelde ons over het complexe traject van aankoopstrategie, eigenaarschap, de samenwerking met Provast en Interparking en over het beheer en de exploitatie van de Markthal. Daarna kregen we een boeiende rondleiding door de Markthal onder begeleiding van deskundige gidsen. De rondleiding voerde langs parkeergarage met bijzonder lichtplan, de Tijdtrap met archeologische vondsten, het ondergrondse logistieke (koel)centrum, de galerij, de ’tennisracket kopgevels’, het grootste kunstwerk van Europa en een appartement met uitzicht op de Markthal.

20141113_171430 (Kopie)

Netwerkborrel en stamppotbuffet
Na de rondleiding keerden we terug naar CitizenM voor de netwerkborrel en genoten we van onze jaarlijkse traditie: het stamppotbuffet. Daarmee sloten we het bijzondere VSRR lustrumjaar af.