Culture Campsite

Beste leden van de Vastgoedsociëteit,

Ontzettend leuk dat jullie met de vastgoedsociëteit een bezoek hebben gebracht aan De Kroon. Ik had graag met jullie meegelopen met de rondleidingen, maar merkte helaas dat mijn hoofd elders was. Ik hoop dat jullie hebben genoten van de energie die de makers, denkers en doeners van de Kroon bewerkstelligen.

De Culture Campsite

Tijdens de rondleiding heb ik vele glimlachen gezien toen we over de Culture Campsite liepen. En ja: het is niet voor iedereen weggelegd om in één van de objecten de nacht door te brengen. Alhoewel: wie niet waagt… Er staan momenteel 7 objecten. De meeste objecten zijn gemaakt door de kunstenaars Boris en Thijs (tevens de eigenaren van de Culture Campsite). Maar ook andere kunstenaars hebben hun object ter beschikking gesteld aan de Culture Campsite. Alleen de floating bricks house, naar ontwerp van Roffaa architecten, is een nieuw object. ERA Contour is de sponsor van dit object.  

Een oproep!

Om de Culture Campsite goed te laten draaien, willen Thijs en Boris graag nog een object bijplaatsen om de campsite rendabel te maken. Ze hebben hiervoor een ontwerp gemaakt: ‘Upstairs’ (zie afbeelding). Momenteel hebben ze weinig financiële middelen om dit voor elkaar te krijgen, dus zijn ze op zoek naar sponsering: in financiële of materiele aard. Het bedrag om de ‘Upstairs’ te realiseren is ca. € 2.500,- aan materiaalkosten. Of indien er betonplex/ glas geleverd kan worden: (bijna) alles is welkom! En wie weet slaap jij straks in je gesponsorde kunstobject (over een kleine reductie is te praten).

Upstairs

Waar kun je terecht?

Het zou ontzettend leuk zijn als jullie willen sponseren. Reacties kunnen naar mij of naar info@culturecampsite.com (Boris en Thijs) of 06 414 622 81.

En wil je een nachtje slapen: boekingen kunnen via: https://www.facebook.com/CultureCampsite/

De Kroon volgen? https://www.facebook.com/dekroonrotterdam/

Dank voor jullie hulp!

Met vriendelijke groet,
Yffi van den Berg

Conceptontwikkelaar
ERA Contour creëert ruimte voor mens, stad en maatschappij